Fibersort uitgeroepen tot één van tien beste tech-ideeën van 2020

Het populair-wetenschappelijke tijdschrift KIJK ging dit jaar voor de vijfde keer op zoek naar het beste Nederlandse tech-idee. Tal van startups en bedrijven zijn namelijk druk bezig met de ontwikkeling van innovatieve technologie. Samen met haar lezers en een deskundige jury beoordeelde KIJK welke van de beste inzendingen een plek en in de spotlight verdienen. Wieland Textiles veroverde met haar technologische innovatie Fibersort met stip een eervolle plaats in de Top 10.

De jaarlijkse ranglijst is tot stand gekomen in samenspraak met onafhankelijke experts, technische universiteiten en instanties die startups en andere innovatieve spelers een plek geven. Sinds oktober heeft het publiek massaal gestemd op de genomineerden. KIJK-hoofdredacteur André Kesseler: “We zijn er van overtuigd dat wetenschap en techniek de mensheid verder kunnen helpen. En wat wordt er in ons land veel bedacht! Het is elk jaar weer lastig om uit al die technologische ontwikkelingen een lijstje met genomineerden te filteren. Maar het is weer gelukt.”

 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie